Mogosoaia


Umiditate: %
Temperatura: ° C
Temp. min: ° C
Temp. max: ° C

back

• Zumbaala Wake Park •

Wakeboarding – Zumbaala Wake Park Mogosoaia

• 25.05.2016 •

Se afla pe malul Lacului Mogosoaia si este una dintre cele mai importante locatii pentru wakeboard. Este vorba de Zumbaala Wake Park, un loc pentru amatorii sau profesionistii de wakeboard.

Daca te intrebi de ce Zumbaala Wake Park este o locatie pe care merita sa o vizitezi trebuie sa stii ca aici gasesti un sistem de cablu performant care iti permite practicarea sportului la toate nivelurile de performanta. De fapt, acesta este primul wake parc cu cablu din Romania. Sistemul este unul Sesitec System 2.0., mai exact, un sistem de cablu accesibil, care nu pune dificultati in manevrare si permite invatarea acelor miscari responsabile de spectaculozitatea practicarii acestui sport.

Datorita sistemului de cablu usor de utilizat, locatia Zumbaala Wake Park este perfecta atat pentru copii, cat si pentru adulti, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care nu sunt la prima experienta. Practicarea sportului in acest parc se face pe baza de programare sau abonament si este sprijinita de o echipa de profesionisti pasionati de sport.

Pentru practicarea wakeboard-ului, Zumbaala Wake Park iti pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria sau de a achizitiona echipamente speciale marca H20. In acest scop ai acces la Wakeshop-ul H2O in care vei gasi asistenta specializata pentru achizitia celui mai potrivit echipament.
Cele mai importante activitati pe care le poti desfasura aici, in timpul liber, sunt sesiunile de wakeboard, cursurile de initiere in wakeboard pentru incepatori, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Zumbaala Wake Park include, pe langa zona destinata exclusiv sportului si o zona lounge, pentru bautura si mancare, zona Wakebar, vestiare, organizarea de evenimente speciale, inclusiv seri cu muzica si DJ, adica tot confortul pentru a beneficia de sport si distractie in acelasi loc.

 

 

Sursa: http://www.cefacem.ro/wakeboarding/zumbaala-wake-park-mogosoaia

Postat de:
Zumbaala Wake Park


creare site